Route naar haptotherapiepraktijk in Eindhoven

Contact en route

Na lange tijd in een gebouw gevestigd te zijn geweest, waar meerdere zorgverleners hun praktijk hebben, heb ik sinds 1 januari 2015, gekozen voor de rust van een solo-praktijk.

Rapelenburglaan 33   -   5654 AP  Eindhoven

De praktijk is geopend op werkdagen, behalve op donderdag.

Je kunt me telefonisch bereiken op nummer 06-24722001. Wil je me liever een vraag stellen via email, mail me dan vooral op . Een afspraak voor een intake maak ik het liefste telefonisch.


Kosten en vergoeding

Om voor vergoeding van haptotherapie in aanmerking te komen stellen zorgkostenverzekeringen veelal de eis dat deze behandeling uitgevoerd wordt door een GZ-haptotherapeut (Gezondheidszorg Haptotherapeut).
Ik ben als zodanig geregistreerd.

Bij de meeste verzekeringen valt haptotherapie onder 'complementaire en alternatieve geneeswijzen' of 'alternatieve beweegzorg'. Dit valt binnen het aanvullende pakket. Afhankelijk van de door jou gekozen zorgverzekeraar en het aanvullende pakket, wordt de therapie meestal gedeeltelijk vergoed. Om te weten welke vergoeding van toepassing is kun je het beste informeren bij je zorgverzekeraar. Of bekijk dit overzicht op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten.

De kosten per consult zijn 80,- euro. Een consult duurt ongeveer 50 minuten.

De haptotherapie praktijk van Stephy Brackel
www.oplijn.nl
www.oplijn.nl